JUST NU
BJUDER VI PÅ MONTERINGEN
AV DITT NYA KÖK
Om du funderar på att köpa ett nytt kök men inte riktigt kommit till skott så har vi goda nyheter till dig.
Just nu har vi ett riktigt bra erbjudande till dig där vi bland annat monterar hela ditt kök helt utan extra kostnad. Dessutom designar vi ditt kök helt kostnadsfritt!

Vi monterar ditt nya kök helt utan extra kostnad (värde ca 30.000 kr) när du beställer senast den 31 maj 2023.

Så här går det till: Du använder ditt ROT-avdrag, vilket är 30 % på monteringen. Resterande 70 % bjuder vi på som rabatt på snickerierna.

Boka din kostnadsfria kökskonsultation nu.

Vi bjuder på monteringen av ditt nya kök!

  1. Planeringsmötet gör vi hemma hos dig, i butiken eller online.
  2. Presentation av det nya köket gör vi vid nästa möte. Då träffas vi i butiken där vi går igenom förslaget.
  3. Beställning av det nya köket görs efter dina öskemål och budget.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra köksinredare dig så fort som möjligt.

 Erbjudandet gäller när du köper ett komplett kök för minst 80.000 kr hos oss på Puustelli. Du kan också få finansiering för material och alla arbeten som tillhör monteringen.

OBS! Gäller bara för köksmontage med leverans senast vecka 36. Gäller så länge monteringskapacitet finns tillgänglig. Passa därför på att boka din kökskonsultation nu! 
Vi hjälper dig hitta rätt stil och rätt kökslösning

Att på egen hand hitta rätt stil och kökslösning kan vara svårt. Därför får du hjälp av våra köksinredare - kostnadsfritt.

Tillsammans jobbar ni fram en idé för hur ditt kök ska se ut. Sedan jobbar vår köksinredare fram en 3D-ritning för ditt nya kök som du godkänner när du är nöjd. Du får också exakta uppgifter på hur mycket ditt kök och renoveringar kommer att kosta. 

EXTRA ERBJUDANDE
Till de 50 snabbaste kunderna, vid köp av kök.

MASKINPAKET från Aeg 9.900 kr (21.000kr)

  • INDUKTIONSHÄLL 600 IKB64411FB

  • MULTIFUNKTIONELL UGN BEK431011M Rst

  • DISKMASKIN 600 FSB64907Z Helintegrerad

Begränsat antal.
AEG HÄLL MED FLÄKT
12.900kr (23.500kr)
CCK84751CB eller IDE74243IB
Induktionshäll med inbyggd fläkt. Få friheten du drömmer om inom köksdesign. Denna häll/fläkt-duo kombinerar en induktionshäll med en kraftfull integrerad fläkt – en praktisk allt-i-ett-lösning för ditt kök. Mått B830 x D515 / B720 x D510.

Begränsat antal.
AEG HÄLL MED FLÄKT
12.900kr (22.400kr)
IDE74243IB
ComboHob Bridge är en kraftfull induktionshäll och köksfläkt i en enda förträfflig produkt. Köksdesign är inte längre begränsat till var man placerar en köksfläkt. Med en hybridhäll får man helt andra möjligheter. Mått B x D (mm) 720x510.

Begränsat antal.

VARFÖR PUUSTELLI?


Puustelli strävar efter att göra det enkelt och bekvämt att skaffa sig ett nytt högklassigt kök. Ett brett sortiment av funktionella köksmöbler i finländsk design och ett omfattande serviceerbjudande garanterar att varje kund kan få det kök som önskas.

IDÉ- OCH

PLANERINGMÖTE

Planeringen av det nya köket inleds med ett gemensamt planeringsmöte. Du som kund går genom med köksinredaren vad som har varit bra och fungerande i ditt nuvarande kök samt vilka förbättringar du önskar i det nya köket.

KÖKSPLAN OCH OFFERT

PÅ NYA KÖKET

Utifrån planeringsmötet utarbetar köksinredaren en 3D-ritning som innehåller både planlösning och valda material för det nya köket. Samtidigt beräknas priset för köket och vad renoveringen kommer att kosta.

KÖKETS ALLA

RENOVERINGSARBETEN

Vi tar hand om hela din köksrenovering. Du slipper lägga tid på att jaga hantverkare, riva din gamla köksinredning och oroa dig för leveranser. De arbeten som utförs av en Puustelli-installatör får två års fabriksgaranti.

LYCKAD

SLUTRESULTAT

En nöjd kund är en hederssak för oss, och därför prutar vi inte på kvaliteten på våra produkter eller tjänster. Produkternas funktionsgaranti är 10 år. De produktspecifika garantierna för mekanismerna är upp till 30 år.

BESTÄLL IDÉBOK

Puustellis Idébok är fylld med inspiration, tips och råd inför köksrenoverigen.
Beställ den hem till dig - naturligtvis kostnadsfritt.