Vi hjälper dig att hitta rätt stil & kökslösning
Att hitta rätt stil och kökslösning på egen hand kan vara en utmaning. Därför får du hjälp av våra köksinredare – helt kostnadsfritt.
 
Tillsammans utformar ni en idé för ditt kök. Därefter tar vår köksinredare fram en 3D-ritning av ditt nya kök, som du godkänner när du är helt nöjd. Vi ger dig också en detaljerad uppskattning av kostnaderna för ditt kök och eventuella renoveringar. 

Boka din kostnadsfria kökskonsultation nu.

  1. Planeringsmötet gör vi hemma hos dig, i butiken eller online.
  2. Presentation av det nya köket gör vi vid nästa möte. Då träffas vi i butiken där vi går igenom förslaget.
  3. Beställningen av ditt nya kök anpassas efter dina önskemål och budget.

Skriv in dina kontaktuppgifter, så hör någon av våra köksinredare av sig till dig så fort som möjligt.

VARFÖR PUUSTELLI?


Puustelli strävar efter att göra det enkelt och bekvämt att skaffa sig ett nytt högklassigt kök. Ett brett sortiment av funktionella köksmöbler i finländsk design och ett omfattande serviceerbjudande garanterar att varje kund kan få det kök som önskas.

IDÉ- OCH

PLANERINGMÖTE

Planeringen av det nya köket inleds med ett gemensamt planeringsmöte. Du som kund går genom med köksinredaren vad som har varit bra och fungerande i ditt nuvarande kök samt vilka förbättringar du önskar i det nya köket.

KÖKSPLAN OCH OFFERT

PÅ NYA KÖKET

Utifrån planeringsmötet utarbetar köksinredaren en 3D-ritning som innehåller både planlösning och valda material för det nya köket. Samtidigt beräknas priset för köket och vad renoveringen kommer att kosta.

KÖKETS ALLA

RENOVERINGSARBETEN

Vi tar hand om hela din köksrenovering. Du slipper lägga tid på att jaga hantverkare, riva din gamla köksinredning och oroa dig för leveranser. De arbeten som utförs av en Puustelli-installatör får två års fabriksgaranti.

LYCKAD

SLUTRESULTAT

En nöjd kund är en hederssak för oss, och därför prutar vi inte på kvaliteten på våra produkter eller tjänster. Produkternas funktionsgaranti är 10 år. De produktspecifika garantierna för mekanismerna är upp till 30 år.

BESTÄLL IDÉBOK

Puustellis Idébok är fylld med inspiration, tips och råd inför köksrenoveringen.
Beställ den hem till dig - naturligtvis kostnadsfritt.