ROSTFRITT I KÖKET:

Hållbart och praktiskt för hemmet

Torsdagen den 2 maj
Kl.17-19

Puustelli, Sisjövägen 45, Askim


Välkommen till Puustellis inspirationskväll för tips och personlig rådgivning!

Välkommen till vårt exklusiva butiksevent tillsammans med STALA där vi hyllar det tidlösa och mångsidiga materialet - rostfritt stål i köket!

Vi bjuder på en goodiebag om du anmäler dig innan genom att skicka e-post till goteborg@puustelli.com. Vi vill gärna ha ditt svar senast 29/4.
STALA PÅ PLATS!
Nyheter av rostfritt stål
Nya färger, Mönster...
Stala, den ledande tillverkaren av köksprodukter i rostfritt stål, presenterar stolt sin kollektion med mönster designad bl.a. av arkitekten Gert Wingårdh.

Martin Mellgren är på plats i butiken för att dela med sig av mer information om detta och deras andra färgglada nyheter.
  • Hållbarhet: Rostfritt stål är känt för sin exceptionella hållbarhet och motståndskraft mot rost och korrosion. Det är ett material som varar över tid och behåller sin elegans genom åren.

  • Hygien: Med sina släta ytor är rostfritt stål mycket enkelt att rengöra och hålla rent, vilket gör det till det perfekta valet för köksmiljöer där hygien har en stor betydelse.
  • Estetik: Den moderna och stilrena stilen av rostfritt stål ger en sofistikerad touch till vilket kök som helst. Det kompletterar en mängd olika inredningsstilar och lämnar ett stilfullt intryck.

  • Mångsidighet: Rostfritt stål är otroligt mångsidigt och användbart för en rad olika köksbehov. Från kraftfulla köksredskap till eleganta apparater, det är det optimala materialet för många olika ändamål.
PUUSTELLIS KÖKSEXPERTER PÅ PLATS
PASSA PÅ FRÅGA!
Du kan fråga oss om allt som gäller din köksrenovering, från kökets pris, dess material och produkter, eller varför inte boka ett gratis hembesök med behovsanalys och måttagning.

Många som drömmer om ett nytt kök undrar över hur mycket ett nytt kök kommer att kosta. Vi ger gärna exempel på kostnader för genomförda köksrenoveringar.
GOODIEBAG TILL ALLA ANMÄLER SIG OCH KOMMER TILL OSS DEN 2 MAJ!

Anmäl dig till eventet så får du en liten present från oss i butiken när du kommer.

Vi vill ha din anmälan senast den 29/4, som du skickar till vår e-postadress: goteborg@puustelli.com

TA DEL AV UTLOTTNINGEN UNDER KVÄLLEN!

VINN EN BREVLÅDA I ROSTFRITT STÅL
Under kvällen lottar vi ut en brevlåda från STALA (värde 2995 kr) bland alla som kommer till eventet den 2/5.


Anmäl dig nu och säkra din plats för en inspirerande kväll med oss!

Skicka din anmälan senast den 29/4 till goteborg@puustelli.com
iframe
PUUSTELLI KÖK

Adress:
Sisjövägen 45
436 33  Askim

Tel: 031-86 86 36

E-post: goteborg@puustelli.com


Ordinarie öppettider:
Mån - fre 10 - 18
Lör 11 - 15

VÄLKOMMEN!

Vill du ha inbjudningar till våra butiksevent i framtiden?
Skriv in dig på vår gästlista och bli prenumerant på vårt nyhetsbrev så kommer du inte missa våra framtida butiksevent med spännande innehåll.